placeholder

Reps for Rescue

Met de hulp van de CrossFit-community heeft IJM alleen al in 2018 meer dan 4660 mannen, vrouwen en kinderen kunnen bevrijden uit moderne slavernij. Elk jaar werden meerder reddingsoperaties gefinancierd door de Reps for Rescue WOD, waarmee duizenden slachtoffers werden bevrijd die gevangen zaten in het wrede wereld van mensenhandel en andere vormen van geweld tegen de armen.

Begin 2016, net buiten Washington D.C. bij 
Jeff  &  Maggie Tinchers Crossfit Reston, ontstond het idee om een uitdagende partner WOD te ontwerpen die deelnemers op een of andere manier hielp om zich te identificeren met de pijn en het lijden van de slachtoffers van moderne slavernij en fondsen te werven voor redding. Al snel organiseerden andere boxen ook een R4R WOD. 


Op 13 oktober 2018 organiseerde CrossFit Ede - Vallei de allereerste Reps for Rescue in Nederland.

Doe ook mee, organiseer een R4R WOD in jouw box en zamel geld in met jouw community om het reddingswerk van IJM mogelijk te maken.

placeholder

Wie is IJM?

IJM is een wereldwijde organisatie die de armen beschermt tegen geweld in ontwikkelingslanden. Ons wereldwijde team bestaat uit meer dan 950 advocaten, onderzoekers, maatschappelijk werkers en gemeenschapsactivisten. Wij bestrijden moderne slavernij, sekshandel en meer via 19 veldkantoren. We redden individuen één voor één. Dat is waar ons werk begint. Maar dat is niet waar het eindigt. We stoppen het geweld voordat het begint door lokale rechtshandhaving, rechtbanken en gemeenschappen te helpen kwetsbare mensen duurzaam te beschermen.

Ga naar IJMNL.org voor meer informatie >